logo aula al pati
home

L'Aula al Pati

interseccions entre art i educació

facebook contacte

La Calaixera Sonora

La calaixera sonora és un material didàctic elaborat el curs 2014-2015 pel grup de mestres de música (Mousiké) de l'ICE no universitari de la URV, en el marc del projecte Dispositius Sonors Alliberats.

 

La calaixera és un moble de fusta amb 4 calaixos que contenen 4 tipus d’activitats (interessar, explorar, descobrir, jugar) pensades per realitzar-se a l’escola. En la seva fase inicial, de producció dels materials i desenvolupament de les activitats, la calaixera es va emprar per a la realització d’un projecte d’innovació educativa a l’Escola del Poble Nou del Delta. Un cop produït el material didàctic i definides les orientacions pedagògiques que la guien, la calaixera és disponible en préstec a les escoles del territori que ho demanin. La gestió del préstec es fa a través dels serveis educatius del Montsià. 

L'Aula al Pati : projecte La Calaixera Sonora

La calaixera arriba a l'Escola del Poble Nou

Fitxes complementàries del servei de préstec de la calaixera. Estan organitzades per calaixos i separades per unitats de préstec i grups de material. Cada fitxa té la seva corresponent proposta d'activitats.

CALAIX 4

Conductes Musicals de Regla 1

Balls parlats

 

Balls de círcols

(instruccions)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balls de pastós 

(instruccions)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Balls de gitanes 

(instruccions)